Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Libanesisk aften i Oslo – vel blåst!

libanesisk aften

Lørdag 27. november gjennomførte vi et vellykket arrangement for 75 veteraner/veteranfamilie. Siden 2003 når vi innførte “libanesisk aften” så har vi hatt mange hyggelige arrangementer, men på grunn av Covid-situasjonen så gikk det ca. 2 år siden forrige gang.

 

Som alltid så samlet vi inn bidrag til et godt formål i Libanon, og denne gangen kom det inn ca. kr 13 000,- som skal gå til området hvor norske soldater var stasjonert i UNIFIL. I mellomtiden når fysiske arrangement ikke var mulig så samlet vi inn ca. kr 160 000,- og forsynte 10 “norske landsbyer” i Sør-Libanon med livsviktige Oxygen Concentrators og annet relatert utstyr i forbindelse med en vanskelig situasjon under Covid-pandemien (les mer om det her).

libanesisk aften veterannett
75 veteraner/veteranfamilie var samlet til hyggelig lag på libanesisk restaurant i Oslo 27. november 2021.

Arrangementet foregikk på en libanesisk restaurant i Oslo, og det kom gjester fra hele Kongeriket, rundt 40 forskjellige poststed var representert, og det var også gjester fra Sverige, av svenske veteraner som har jobbet sammen med norske avdelinger.

Innholdet var 3-retters middag med genuin libanesisk mat og tilhørende libanesisk drikke. Underholdningen gjennom kvelden bestod av flere opptredener av 5 magedanserinner , og musikalske innslag av Kjell Arne Sunde. Flere bidro med taler som var en god blanding av alvor og humor. Det ble også trukket ut en rekke flotte gevinster blant de som bidro økonomisk til formålet.

Vi vil gjenta tilsvarende arrangement på nyåret, og håper at covid-situasjonen ikke nok engang skal forhindre slike arrangementer. Informasjon om kommende arrangementer vil bli spredt i Veterannetts kanaler i sosiale media og her på siden.

Takk til alle som deltok og som dermed bidro til en vellykket aften!

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (Cookies) for nødvendig funksjonalitet og for å gjøre tjenesten best mulig. Ved å klikke OK så aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Privacy Settings saved!
Dine instillinger

Når du besøker et hvilket som helst nettsted så er det vanlig at nettstedet benytter informsjonskapsler (cookies) for å lagre diverse informasjon. Dette skjer i hovedsak for funksjonalitetens skyld, ett eksempel er når du putter en vare i handlekurven, så benyttes en informasjonskapsel (cookie) slik at nettstedet kan vite at du har en vare i handlekurven selv om du fortsetter til andre sider på nettstedet. Herfra kan du selv kontrollere hvilke informasjonskapsler du vil tillate at dette nettstedet benytter.

Disse informasjonskapslene er nødvendig for funksjonaliteten til dette nettstedet og kan ikke deaktiveres.

For å opprettholde funksjonaliteten til dette nettstedet benytter vi følgende tekniske informasjonskapsler (Cookies)
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

For å opprettholde funksjonaliteten til nettbutikken benytter vi følgende tekniske informasjonskapsler (Cookies)
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Vår betalingspartner stripe.com er en stor og seriøs aktør som sørger for sikre transaksjoner. For at funksjonaliteten og sikkerheten skal opprettholdes så benyttes informasjonskapsler i forbindelse med denne tjenesten, disse er nevnt under. Les også mer her: https://stripe.com/cookies-policy/legal  
 • accounts
 • livemode
 • stripe.csrf
 • session
 • machine_identifier
 • viewedApplePay
 • country
 • lang
 • last-used-checkout-name
 • cid
 • checkout-test-session
 • checkout-dashboard-session

Deaktiver alle tjenester
Aksepter alle tjenester

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop