Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Støtte til Sør-Libanon

hjelp Libanon

Vi startet 23. januar 2021 en innsamlingskampanje for å levere medisinsk utstyr til “norske byer” i Sør-Libanon, i området hvor NORBATT og NORMAINTCOY var stasjonert i perioden 1978-1998. Vi har så langt utlevert utstyr til 10 byer i området, og vi håper du kan bidra til videre innsats. Ingen beløp er for små, du kan enten velge et forslagsvis beløp, eller selv skrive inn beløpet du ønsker å bidra med. 3 stk. gavekort med verdi kr 1500,- som kan benyttes i veteranbutikken.no trekkes ut blant bidragsytere når kampanjen er overstått (1 stk lodd per kr 20,- donert).

FASE 2 AV KAMPANJEN ER OPPNÅDD – BIDRAG IKKE LENGER MULIG.

FASE 3 ER UNDER PLANLEGGING OG VIL SNART PRESENTERES.

Les flere detaljer om kampanjen ved å klikke her!

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (Cookies) for nødvendig funksjonalitet og for å gjøre tjenesten best mulig. Ved å klikke OK så aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Privacy Settings saved!
Dine instillinger

Når du besøker et hvilket som helst nettsted så er det vanlig at nettstedet benytter informsjonskapsler (cookies) for å lagre diverse informasjon. Dette skjer i hovedsak for funksjonalitetens skyld, ett eksempel er når du putter en vare i handlekurven, så benyttes en informasjonskapsel (cookie) slik at nettstedet kan vite at du har en vare i handlekurven selv om du fortsetter til andre sider på nettstedet. Herfra kan du selv kontrollere hvilke informasjonskapsler du vil tillate at dette nettstedet benytter.

Disse informasjonskapslene er nødvendig for funksjonaliteten til dette nettstedet og kan ikke deaktiveres.

For å opprettholde funksjonaliteten til dette nettstedet benytter vi følgende tekniske informasjonskapsler (Cookies)
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

For å opprettholde funksjonaliteten til nettbutikken benytter vi følgende tekniske informasjonskapsler (Cookies)
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Vår betalingspartner stripe.com er en stor og seriøs aktør som sørger for sikre transaksjoner. For at funksjonaliteten og sikkerheten skal opprettholdes så benyttes informasjonskapsler i forbindelse med denne tjenesten, disse er nevnt under. Les også mer her: https://stripe.com/cookies-policy/legal  
 • accounts
 • livemode
 • stripe.csrf
 • session
 • machine_identifier
 • viewedApplePay
 • country
 • lang
 • last-used-checkout-name
 • cid
 • checkout-test-session
 • checkout-dashboard-session

Deaktiver alle tjenester
Aksepter alle tjenester

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop