Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Vellykket “Veteran Weekend” i Oslo

Libanesisk aftenDenne helgen arrangerte vi “Veteran Weekend” i Oslo som bestod av besøk på libanesisk restaurant samt en båttur tur-retur Oslo-Oscarsborg Festning hvor vi deltok på et større veteranarrangement.

Fredag 7. juni arrangerte vi nok en gang “Libanesisk aften” i Oslo hvor veteraner og veteranfamilier møttes til hyggelig samvær og god libanesisk mat og drikke. God stemning med god mat akkopagnert av magedans selvsagt! Rundt 50 veteraner/veteranfamilie møtte opp, som vanlig under disse arrangementene var det mange som hadde tatt turen utenbys fra.

Påfølgende dag, lørdag 8. juni, stod en båttur fra Aker Brygge og ned til Oscarsborg Festning for tur. 

Her var det lagt opp til en rolig cruise hvor det ble servert ferske reker underveis ned til Oscarsborg Festning hvor Veteranhuset Camp Oscarsborg hadde et større arrangement blant annet med konsert av Veterans Rock. Været var noe ustabilt, men solen gløttet også frem, så alt i alt ble det en flott dag også væremessig. Etter arrangementet på Oscarsborg ble det retur med båten til Oslo, og her var det også en del flere veteraner som fikk haik tilbake fra arrangementet. Turen ble avsluttet med en liten “ankerdram” på Aker Brygge. Rundt 50 veteraner/veteranfamilie deltok.

Alt i alt en særdeles vellykket weekend i godt selskap med andre veteraner og veteranfamilier. Vi skal garantert gjenta dette!

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (Cookies) for nødvendig funksjonalitet og for å gjøre tjenesten best mulig. Ved å klikke OK så aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.

Privacy Settings saved!
Dine instillinger

Når du besøker et hvilket som helst nettsted så er det vanlig at nettstedet benytter informsjonskapsler (cookies) for å lagre diverse informasjon. Dette skjer i hovedsak for funksjonalitetens skyld, ett eksempel er når du putter en vare i handlekurven, så benyttes en informasjonskapsel (cookie) slik at nettstedet kan vite at du har en vare i handlekurven selv om du fortsetter til andre sider på nettstedet. Herfra kan du selv kontrollere hvilke informasjonskapsler du vil tillate at dette nettstedet benytter.

Disse informasjonskapslene er nødvendig for funksjonaliteten til dette nettstedet og kan ikke deaktiveres.

For å opprettholde funksjonaliteten til dette nettstedet benytter vi følgende tekniske informasjonskapsler (Cookies)
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

For å opprettholde funksjonaliteten til nettbutikken benytter vi følgende tekniske informasjonskapsler (Cookies)
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Vår betalingspartner stripe.com er en stor og seriøs aktør som sørger for sikre transaksjoner. For at funksjonaliteten og sikkerheten skal opprettholdes så benyttes informasjonskapsler i forbindelse med denne tjenesten, disse er nevnt under. Les også mer her: https://stripe.com/cookies-policy/legal  
 • accounts
 • livemode
 • stripe.csrf
 • session
 • machine_identifier
 • viewedApplePay
 • country
 • lang
 • last-used-checkout-name
 • cid
 • checkout-test-session
 • checkout-dashboard-session

Deaktiver alle tjenester
Aksepter alle tjenester

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop